Українська Portuguese
Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html

БОЖЕСТВЕННА ЛІТУРГІЯ, м. ЛІСАБОН, четверта неділя великого посту

Дорогі брати і сестри у Христі!

Слава Ісусу Христу.
Отці Василіяни запрошують усіх Вас до участі у спільній молитві Божественої Літургії через онлайн трансляцію з храму Paróquia de Nossa Senhora do Amparo de Benfica, о 15:00

АПОСТОЛ 4-ОЇ НЕДІЛІ ВЕЛИКОГО ПОСТУ

Послання Ап. Павла до Євреїв 6,13-20
І справді, коли Бог учиняв Авраамові обітницю, не маючи поклястися ніким вищим, то поклявся самим собою, кажучи: «Справді поблагословлю тебе щедро й розмножу тебе вельми.» І він, завдяки довгій терпеливості, осягнув обітницю: люди клянуться більшим від себе, і всякі їхні суперечки кінчаються клятвою на ствердження. Тому й Бог, бажаючи дати спадкоємцям обітниці якнайсильніший доказ, що його рішення непорушне, вжив клятви, щоб двома незмінними речами, в яких неможливо, щоб Бог казав неправду, ми мали сильну заохоту - ми, що прибігли прийняти надію, призначену нам. В ньому маємо, неначе якір душі, безпечний та міцний, що входить аж до середини за завісу, куди ввійшов за нас, як предтеча, Ісус, ставши архиєреєм повіки, на зразок Мелхіседека.

ЄВАНГЕЛІЄ НА 4-ТУ НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ (МК 9, 17-31)
І відказав йому один з народу: «Учителю, привів я до тебе сина мого, що має німого духа, і де тільки його вхопить, кидає його об землю так, що піниться, скрегоче зубами, дерев’яніє. Просив я учнів твоїх, щоб його вигнали, та не змогли». Він же у відповідь каже їм: «О роде невірний! Доки я буду з вами? Доки вас терпітиму? Приведіть но його до мене». І привели його до нього. Скоро дух угледів його, притьмом того затряс, і повалившись той на землю, запінившися, почав качатися. Спитав же його батька: «Скільки часу як це йому сталося?» – «З дитинства»,– відповів той. «І часто він кидає його у вогонь і в воду, щоб його погубити. Та якщо можеш, поможи нам, змилосердившись над ним». Ісус же каже йому: «Щодо того – якщо можеш – то все можливо тому, хто вірує». І вмить батько хлопчини викрикнув крізь сльози: «Вірю, поможи моєму невірству!» Ісус же, побачивши, що збігається народ, пригрозив нечистому духові, кажучи: «Німий та глухий душе! Наказую тобі: Вийди з нього й не входь більше в нього». І, закричавши та сильно його затрясши, вийшов з нього. І наче змертвів той, тож многі казали: «Вмер він». Але Ісус, узявши його за руку, підвів його, і той устав. Коли ж увійшов у дім, то учні його питали його на самоті: «Чому ми не могли його вигнати?» Він відповів їм: «Цей рід нічим не можна вигнати, тільки молитвою та постом». Вийшовши звідти, проходив крізь Галилею, і він не хотів, щоб буть-хто знав. Навчав бо своїх учнів і казав їм: «Син Чоловічий буде виданий у руки людям, і вб’ють його, і, вбитий, по трьох днях, воскресне». Та вони не розуміли цього слова й страхалися його запитувати.

_________________________

youtube apple tv

________________________

бібліот перо

_______________________

Radio Maria

________________________

logomisionar

На сайті 5 гостей та відсутні користувачі